Holmestrand begravelsesbyrå, Aas og Tuftes Eftf. og Buketten Blomster AS

I samarbeid med Memodo

Memodo ivaretaker på oppdrag

Bestill årlig abonnement

Vår abonnementstjeneste fordrer at graven har selvvanningskasse. Mange har allerede dette, men for deg som har ny grav eller ønsker selvvanningskasse kan den bestilles hos Holmestrand begravelsesbyrå.

Gå til bestilling

I visse perioder i livet har vi vanskeligheter med å finne tid til å ære de som ikke lenger er med oss. Uansett om det handler om avstand eller livets travle tider, hedrer vi dem best ved å leve så mye vi kan. Men når vi til slutt finner tid til å besøke deres grav, ønsker nok ingen at den skal føles uverdig. Derfor tilbyr Heder og Memodo nå gravstell året rundt.

Ved å tegne et abonnement hos Memodo tar våre lokale samarbeidspartner vare på:

- Vårplanting i mai, sommerplanting i juni, høstplanting i oktober og vinterkrans i desember.
- Fjerning av løv og tilføring av ny frisk jord.
- I tillegg sender vi et bilde hver gang vi har gjort det pent, så du kan være trygg på at graven blir godt ivaretatt.

Vi hos Memodo har lang erfaring med gravstell. Vårt team består av et nasjonalt nettverk av erfarne gravstellere som jobber for å levere en verdig tjeneste. Plantene, blomstene og kransene vi bruker ved hver sesongplanting er også nøye utvalgt med tanke på bærekraft.

Med Memodos abonnement for gravstell er du garantert jevnlig omsorg og dekorasjon året rundt av våre samarbeidspartnere i Holmestrand.

Bestilling av arbeid på gravstenen og forespørsel om bruk av selvvanningskasser til gravstedet, kontakt begravelsesbyrået.

Heder Holmestrand logo